Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så gick denna förmiddag.. och nu är det lunch


tårarnas kraft

ett brev
ett samtal
fågelsång
solens värme

glädjesorg
glädjetårar
varma, stilla flödar de
kinden blir våt
och munnen fylls av väta

ett samtal
mot en öppning
en gemenskap
mot en dialog

glädjesorg som ger liv
skrattar igen

älskade barn i en svår tid

ny tid väntar - öppning och skratt

leende ögon




Fri vers av KristinaE
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-04-25 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE