Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annan.

Jag är inte jag längre. Har förlorat mig i mig själv.
Jag är inte den jag var förut. Vet någon vem jag är?

Som en flicka borttappad i storköpet, mamma försvann med sin kundvagn.

\"Var god kontakta kassa 13 om du har tappat bort en liten flicka med krossat hjärta.\"

Ingen kom.

Jag är inte jag längre. Är förlorad i drömmarnas värld.
Jag är inte den jag var förut. Vet någon vem jag är?

-Vad är det som fattas dig, något du har tappat?
-Nej inget har jag tappat, jag blev bestulen på mig själv.

Han stal mitt hjärta och fängslade min själ




Övriga genrer av nea.
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-04-25 19:21



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Stackars flicka.... "En liten flicka med krossat hjärta" var starkt beskrivande och gick rakt in! Alla tappar vi bort oss själva nån gång i livet, du kommer hitta tillbax =)
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.