Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prins variant


singelmalt whisky
är en trösterik kvinna
för vildmannen på trebenspallen

fröken gulöga är där
slickar hans falska sår
glittrar i den slipade kristallen

hon kysser smeker och tar
på sjuka prins variant

hon bedövar söver
omkullkastar han ensliga liv
opererar om hans tankar
skänker en ny farlig stil

till den fattiga
tröstlösa smågalna

prins variant




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-04-26 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snygg dikt.. snyggt skriven och gripande..
2005-04-26

  madinsane
hiskeligt bra. detta gillar jag.
speciellt fastnade jag för andra versen.. mycket bra!
2005-04-26

    carimba
blir lite nedstämd av att läsa denna, ett vanligt öde som bara prinsen själv kan ta sig ur, när insikt OCH vilja finns där
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP