Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
länge sen nu....


Längtan

Hela livet är en väntan
en längtan
efter kärlek
i kärlek,
inom harmonins sfär
till ett högre varande
i samvaro med
HELA mänskligheten

Samvaro utan förbud
utan pekpinnar
i ett evigt kärleksljus
Ljus utan mörker
LJUS

En längtan
till upplevelser.

Att våga
att finna
att vinna
sin egen själs
kosmiska innerlighet
i tillit till en evig kosmisk sfär.




Fri vers av KristinaE
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-29 01:26



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Längtan är så som mkt annat , drifkraften i våra liv, till att sträva efter mer. fint skrivet!
2005-04-29

  Pica pica
Mycket vackert skaldat om längtan och kärlek. Tack för denna pärla!
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE