Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bekänna färg...

Pärlor som faller
Faller rytmiskt och genom stål av sockervadd
..
-Du baby..jag känner mig så rädd och fadd..
...

Jag är så trött på allt..

Trött på våld
och att vara utom kontroll..

...Kom till mig..

Hon ler en smula..
Hon ber en smula..

Hon tänker och granskar..
Önskar att hon kunde se in i hans tankar..

Hon viskar..

Jag är skadat gods..
Jag blev slagen
och våldtogs...

Kan du ta det baby..

Ibland dör mitt hjärta
Ibland är jag en gröt av smärta..
Ibland är jag..Jag..

Jag önskar SÅ att jag vore det idag..





Fri vers av Nattsyster
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-04-30 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster