Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud som skaver




Gud som skaver
gammal barnasjäl

(pyspunkan luften stjäl)

Se till mig
bliven sliten väl

(blitt med hål på häl)

Vart mig världens
fränder vänder

(mot mig ryggen länder)

Se min lykta
den bön jag sänder

(hör ett stön från fjärran stränder)

Dagar kommer
dagar går

(tidens tand ej läker sår)

Gud mig älska
år från år

(med brutet lår och grånat hår)




Fri vers av Bögen
Läst 532 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-26 17:31



Bookmark and Share


  lilla t
mmm funderar på om jag kan hela \"orginalet\" tror din tolking är ärligare än orginalet... :)
2007-10-28

    Nattviol
*S*
både allvar och humor
blandat!
blir vi älskade till slut
- ens av Gud...
fin!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Bögen