Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stilla nattlig reflektion nedtecknad 2003


Ensamheten


***
Ensamheten känns som allra tyngst
*
när natten är som allra mörkast ...
*****

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2005-05-01 20:01



Bookmark and Share


  P-E-H
En tung insikt när man befinner sig där..
2015-02-12

    lory
så är det....tyvär...fint
2012-01-04

  Ninananonia VIP
Ensamhet som berör.
2011-02-12

    Mejja
Vackert framfört om ensamma tankar!
2005-05-01

  JMR
Mmmmmmm, så är det. väl skrivet....
2005-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP