Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hennes självbiografi

nej, när jag tänker tillbaka
då är jag inte stolt
mina handlingar
hade kunnat vara min undergång

mina handlingar
de hade två alternativ
två vägar

jag valde den ena,
av ren slump? eller av ren klokhet
kanske rädslan
för att inse vem jag var

hon lilla flickan
som vacklade fram
bland svin
hon var ett svin

JAG VAR ETT SVIN

men efter den natten
då förändrades allt
de skulle förändras
det visste jag

men jag behövde en push..
pushen insåg hon
då systern dog
den där natten

BLAND SVINEN

dödsbeskedet
hade två vägar
hennes undergång
eller hennes skärpning

hon valde det ena
av ren slump! eller kanske av rädsla?
för att hon kanske insåg
att hon stod på tur,
att följa sin syster

OCH LÄMNA SVINEN

vägen hon valde
den går hon på än
visst sörjer hon sin syster
som lämnade henne den natten
hennes syster som dog
men samma natt räddade henne
från att gå samma väg
och möta samma öde..




Fri vers av Duva
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-05-02 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duva
Duva