Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjortronet....mums för både kropp o själ


Vackermyren



Du lyser så vackert

o jag är genast förlorad

Du har då vunnit över

vädergudarna

Sårbar som Du är

Du är trots allt vackrast

orörd

på myrkantens bädd

Säreget vacker

Älskad

Hatad

för Din säregna smak












Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-03 15:03



Bookmark and Share


    Tteresia
Önskar jag var på en myr i detta nu..!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP