Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa ögonblick


Jag gillar våra
kantnötta tallrikar

platserna där
väggarna stötts till

dina vackra rynkor
runt ögonen

och de ögonblick
då vi nuddar vid varandra




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 912 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2007-11-19 15:31



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Väldigt nära och sant. Vardagskärlek!!!
2008-04-19

  glittervakuum
Vackert så vackert
berör och jag ler.
2008-01-27

    Bodil Sandberg
Lägger sig som bomull..inte bara runt hjärtat..nej i hela kroppen...här har du ånyo fört fram själva\"känslan\" ..den där mjuka fina..okränkbara..fantastiskt vacker poesi!!Bokmärke!!!!
2007-12-25

  Catrin
Åh blir alldeles varm i magen av denna vardagsskildring i älskandets tecken... myser.
2007-12-07

  Rosen VIP
Mmm.. kärleksbetygelse i sin bästa vardagsform
2007-12-05

  Just Emotions
åhh kääärlek verkligen ;) underbart!!!
2007-12-04

  Annika Gustafsson
Kärlek...underbart
2007-12-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det, att vi
finns, något
bra hinns, som
man sen minns...
2007-11-29

  tonsoku
i denna värld av stress och masskonsumption är det definitivt de små sakerna i livet som spelar någon roll... denna dikt fångar det klockrent. mycket bra!
2007-11-27

  Dilsewat
Få vet vad kärlek är, dina rader vet och berör!
2007-11-24

  Tini Tut
Detta går rakt in i mig.
Får mig att tänka på äkta kärlek.
2007-11-22

  R-M
oj vad jag tycker omdenhär
det fibna i livet, vardagen...
kärlek strålar
2007-11-20

  KristinaE
.. \'dessa ögonblick\' är livets guld, härligt skrivet om närhetens kärlek!
2007-11-20

  Mal
Så vackert. För tankarna till att så vill man ha de när man är 80 år.
2007-11-20

    Amoreboy
mycket fint
2007-11-19

  Nina V A
Aahh det känns som om jag tummar mot avtryck - äkta och levande, ett konstaterande i att vi är som vi är och det är helt ok, fan en trygghet just däri, en utandning som ligger vilsamt varmt och jag ler kring vår ekvator för det är fint med bredd emellan våra fingrar
Urskönt mysdjup av betydelse, det rena raka, merci!
2007-11-19

  rebecca d VIP
ja, det är liv! och livet är vackert, när man upptäcker...gemenskapen
2007-11-19

  Carlita
spår av liv :)

en vacker text
2007-11-19

  Maria Zena Viklund
åh vad vackert! det är ögonblick att älska som dina ord!
2007-11-19

  Bjarne Nordbö
Det stora i det enkla, mycket väl utryckt.
2007-11-19

  Sanningsägaren VIP
kärlek
2007-11-19

  Markattan
Ja, vad vore vi utan spåren efter livets små och stora ögonblick? En liten text med stor känsla.
2007-11-19

  ia VIP
så otroligt mycket kärlek i din aord
men det är det det handlar om, kärlek i verklighet.

kanon bra
2007-11-19

  prinscess VIP
det är verkligen äkta kärlek
2007-11-19

    ej medlem längre
Alldeles underbart skönt skrivet, bra!
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist