Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en natt utan sömn p.g.a kriget inombords - min hjärna tycks leva ett eget liv just nu.


Pastellfärgad ånga



När luften
som finns överallt
andas hopplöshet
och förgiftar
människorna omkring
så de spyr likgiltighet
- lukten av ensamhet
  sprider sig till
  gränsen av total

Det är då
allting handlar om
att hitta modet
- ge upp kriget
mot ångestens armé
och gå mot färgerna
för att åter få andas
av lättnad

(Och då vill du plötsligt
betala tillbaks din skuld
- ta min hand och leda mig
  raka vägen ut ur ditt liv
)




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-05-09 13:14



Bookmark and Share


    carimba
Vilken stak första vers, att andas hopplöshet tills man spyr likgiltighet... och du har så rätt, det är då allting handlar om att hitta modet
2005-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson