Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tyst bön på kvällen

En tyst bön på kvällen
Ingen får höra, ingen får se

Rädsla
Varje dag en ny fruktan
Alla vet men ingen vet

Ett ord så svårt
En mening en oändlighet

Rösten en gåva
Rösten ett hinder

Räkna dagar
Le

En tyst bön på kvällen
Ingen hör, ingen ser




Fri vers av frail
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-05-09 19:55



Bookmark and Share


  madinsane
en vacker bön, trots att vemoder färgar den alldeles blå..
2005-05-21
  > Nästa text
< Föregående

frail