Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke

En tanke.
En vacker tanke.
Vi går igenom en rosendal.
Du ger mig en ros.
En vacker ros.
Blodröd och underbar.
Rosendalen förvandlas till någonting hemskt.
Du puttar mig utför.
Jag skär mig på taggarna.
Du skrattar och hånar mig.
bara för att jag en gång älskat dig.
Du släpar mig til ett ihåligt träd.
Du virar taggtråd runt mig.
För om jag någonsin kommer fly så kommer du hitta mina ärr.
Tänk att en tanke så vacker kan förvandlas till en hemsk mardröm.




Fri vers av Alexandra Sjöberg
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-05-11 13:26



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Hemskt är ordet! Man vågar väl aldrig hoppas för mycket...
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra Sjöberg
Alexandra Sjöberg