Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du försöker fånga dina demoner, så det är väl dags för mig att förgöra mina



skrev ett mail idag.
och väntade på svar.
förklarade idag.
fast jag själv inte vet vad.


har läst så många taxter, dikter, dagboksinlägg.
har gått igenom så många känslor, så många tillfällen, så många ögonblick
så mycket jag ångrar.


du finns ju fortfarande där ute
och det är just det
just det jag måste göra någonting åt

vem ska du ta nästa gång




Fri vers av öppettid
Läst 647 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

öppettid