Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tror jag att jag vet vad som är bäst för mig.


FRÅN HIMLEN SÄND

det var en höstdröm
som drog förbi
vin och eld och
poesi
en dröm om stugan
på en strand
och längtan till
ett fjärran land
så bleknar snabbt
ännu en bild
romansen kanske
är för vild
man kan bli bränd
om man blir tänd
jag svalkas av
från himlen sänd

flickor med lust och must i
passerar min kust i augusti
sommaren är inte slut än
hösten står röd bakom knuten
drottningen tronar i köket
donar med bröd och med honung
räddar sin kung ifrån spöket
sänd utav Konungars Konung

en blomma väntar på
att bli plockad
en knopp som nyligen
slagit ut
alla har sin
speciella tjusning
alla är guld
vid regnbågens slut
en varg i veum
som blivit fockad
en grabb som fordom
har slagits ut
offer för en speciell berusning
sänd ifrån himlen
hjälper mig ut

LARZ GUSTAFSSON Augusti 2003




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-09 08:52



Bookmark and Share


    Tea Alex
Augusti är en väldigt speciell månad, själv kan jag känna vemod då - då allt vänder. De ljusa månaderna byts ut mot de mörkare och även om jag älskar hösten kan jag komma att känna mig melankolisk.
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP