Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla mamma

Dina ögon ger mig trohet,
dem värmer min själ.
Din närvaro skänker mig trygghet.
Dina ögon speglar min själ.
Som ett ljus i mitt mörker till känsla
lyser du klart.
Finns ingen som kan ta den plats i
mitt hjärta som du förevigt har.
Jag älskar dig mer än livet mitt.

Lilla mamma




Fri vers av Bellabella
Läst 1232 gånger
Publicerad 2005-05-13 23:33



Bookmark and Share


    Malin Johansson
Söt :) Ge den till henne :)
2005-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Bellabella
Bellabella