Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till översittarna


CYBERGESTAPO



ser du janusansiktet?
dr jekyll & hans sämre jag
tolerans är ett honnördord
tills du bryter mot en oskriven lag
ser du alla glada gossar
som förlustar sig med pappas segelbåt?
man når alltid hemmahamnen
vilket håll än vinden skulle blåsa åt



cybergestapo
achtung!
tittut!
lär oss barbarer
att veta hut
vi som ej gått på
sigtuna hum
vi som är internets egen slum



mr hyde som noga kamouflerar sig
kommer fram så fort du opponerar dig
allt är frid & fröjd så länge du är tyst
gärna lika stum som fabian månssons byst
gossarna vet bäst
de vet vad pappa sagt
hör de en protest
så visar de sin makt



det är chique med lite lagom
som en extra kittling då man möts
packet håller man på avstånd
doppar tårna men blir aldrig blöt
finkultur är adelsmärket
borgar ju för kvalitet
det är annat det än slamret
ifrån socialgrupp 3


LARZ GUSTAFSSON 061016




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP