Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det började 1980...På gymnasiet. Jag var attraherad och skrev en text... Det blev sedan en låt med bandet jag kom med i (Bizex-B) och jag sjöng in den både på vår kassett (släpptes 1981) och på en av våra LP:n.
Det här är en ny version...
(Musik



DIAMOND STAR 2000


you' re a sparkling diamond star
in the night
you' re so crystal clear
the brightest light
you seem so close
but you' re very far
just like a beam
in the giant's jar

please, release me, diamond star
don' t you tease me, diamond star
feather and tar, diamond star
it's so bizarre, diamond star

you' re a little cutie
on my mind
a girl like you
is hard to find
sin is such a rip off
the price is high
so I won' t reach out
for diamonds in the sky

hear my message, diamond star
I´m a wreckage, diamond star
i feel the pain, diamond star
i can' t explain, diamond star

LARZ GUSTAFSSON 000911




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-12-18 16:41



Bookmark and Share


    *Zenobia*
snygg och bra text...
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP