Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
As if...


FÖRSTA AUGUSTI



i detta välsignade nu
har klockorna stannat på sju
och \"sen\" är en senare fråga
som har nog av sin egen plåga
och detta passerade \"då\"
var tid som var avsedd att gå
en stund får man stanna och smaka
sen kommer den aldrig tillbaka

första augusti
äpplena har kommit
omfamna sommaren
medan den ännu finns kvar
första augusti
hett, men brisen fläktar
det här är kanske sista
sommaren vi har

i denna berikande tid
så glömmer jag bråk, gräl och strid
och stridsyxan får gå i graven
tillsammans med lagen och kraven
jag har inte tid med nåt skumt
att skapa konflikter är dumt
jag lever och låter sen leva
och blir lika snäll som di leva...

LARZ GUSTAFSSON, 990801




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 18:10



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Alldeles underbart!
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP