Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kompromisser leder till förljugenhet.


LIVETS GLADA DAGAR


jag behöver lite sötma
efter allt det salta
jag behöver inte dra till
grekland eller malta
här i vackra sommarsverige
kan ljuva livet levas
ge mig livets glada dagar
för jag vill inte kvävas

en promenad
på den vilda sidan
vår vilda stad
eller stilla förbidan
det här är livets glada dagar
skynda dig att njuta
liksom alla vackra sånger
måste denna sluta
en farlig flirt
jag står upp att leka
ett tigersprång
utan att ens tveka

man kan njuta tills man ruttnar
kraschar, havererar
tills man inser man är chanslös
och man resignerar
varje mänska har behov
hon vill tillfredsställa
i vår vilda jakt på rov
är vi sällan snälla

LARZ GUSTAFSSON juli 1999





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-23 20:24



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag tycker verkligen om dina äldre texter, de du skrev för ett par år sen. Det du skriver idag är också bra, men det är nåt särskilt med de här texterna. :)
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP