Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På min sons nionde födelsedag.


MANNEN VID HAVET

här sitter en man med sitt sjuttiotal
på en soffa vid havet och drömmer
här sitter en man som trots allt gjort sitt val
med minnen som han aldrig glömmer
här sitter en man som är kär i sitt liv
och tackar sin Gud för just detta
unik individ i ett stort kollektiv
och vill du så kan han berätta
om blod, svett och rosor
om fiction romance
om ett utav vågens mest hängivna fans

här sitter en man med sin Skapare
och han älskar sitt hav och sin himmel
som han sen bär med sig i hjärtats oas
i stressen i stortorgets vimmel
då går där en man som har frid inombords
som Gud givit nåd utan gränser
en gudabenådad med himmelsk vision
om staden som gnistrar och glänser
därhemma så väntar en härlig familj
som Gud i Sin nåd fogat samman
han tackar sin Gud för sin trygga bastilj
tack, Gud för min son och hans mamma!

LARZ GUSTAFSSON 1 oktober 2000




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-29 08:42



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh så fint! :) Ja där var pojken ganska liten fortfarande....det var några år sen. Ungefär ett år senare skulle jag flytta till stan, till Sätra. Undrar om vi gick förbi varandra någon gång då?
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP