Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man med resning och patos. I mina ögon en hjälte.


POSTUM HYLLNING TILL STRINDBERG

i kampens flammor härdad
stod kämpen på ett torg
omgjordad och omgärdad
av svarta fanors borg
en levande mot strömmen
där mången lax flöt död
han levde upp till drömmen
och målade staden röd

LARZ GUSTAFSSON 29/12 2007




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-29 13:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack.
Ja, jag anser att han var missförstådd.
Kul att du letat upp dessa "gamla" dikter!

2014-05-24

    Askanden
Tonen anger största respekt.
2014-05-24

  soldis
så fantastiskt bra skrivet...tycker mycket om!
Kramis <3
2007-12-30

  aol
stark sann bravo
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP