Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina tankar...


FINNS GUD???

I många år nu har jag bett en bön
bett en bön om hjälp, om ljus och om nåd

jag har bett en bön till någon jag tvivlar starkt på
men som jag ändå alltid talar med

någon som är difus och svår att få grepp om
denna någon får mig att gå framåt
fast i starkt tvivel

denna någon får mig att stanna upp, blicka upp mot stjärnhimmlen
och önska
att få en skymt av det den är

den får mig att blicka inåt och ransaka mig själv gång på gång
plocka sönder, bygga ihop

mitt i mig finns en kärna av stark tro på någon
men även ett lika starkt tvivel på dess existens



de flesta väljer att kalla denna någon för


GUD




Fri vers av NågonAnnans
Läst 521 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 00:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har mött Jesus. Inte bara en gång utan flera. Varje dag. Sedan 1984. Vi kommunicerar.
Han är vare sig diffus eller abstrakt utan mycket konkret.
Tron är inte var mans gåva. Men den kan bli din.
Själv var jag ateist innan jag kom till tro.
2007-12-30

    eva m h
Det är min övertygelse att Gud finns!
Annars hade jag nog inte levt idag!
2007-12-30

  stefan.g
Hej! Gud finns.............! Ett tips, på min sida kan du läsa om en dikt jag skrivit \"Jag brottades med Gud\" den kanske kan ge en bild från ett annat perspektiv som kanske hjälper just dig. Ha det gott!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans