Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön

Till natten Gud, fastän klockan är 05:00, får jag bara till tre fyra böner. Den sista bönen har för länge sedan ekat bort i djupet av nattens ryggrad. I mitt fall, Gud, har jag någon chans? Ska sanningen fram är jag besviken. Allvarligt talat Gud, jag darrar av ilska såvida jag inte håller på att bli galen.  

Gud vad menas med helvetet, paradiset och skärselden?

Vem är jag som ber böner nattetid utan att du säger ett ljud? Hela natten är väl tillräckligt nog, Gud, va? I bröstet känns himlen tydlig, men skärselden bränner i magen. Gud, jag har väntat in i det sista på mötet med dig. Ge mig en natt till, eller förändrar det ingenting att än en gång ligger på knä inför dig?




Fri vers av Connie
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 05:18



Bookmark and Share


  aol
bokmärkes
2008-01-19

  aol
verkligen tankeväckande vacker klok poesi
2008-01-19

  Bjarne Nordbö
Gud ge mej sinnesro
att aceptera det jag inte kan förändra
mod att förändra det jag kan
och förstånd
att inse skillnaden.
2008-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Skärselden är ett katolskt påhitt som saknar stöd i Bibeln.
Himlen och helvetet däremot talas det en hel del om.
Faktum är att Jesus nämner helvetet fler gånger än himlen.
2008-01-04

  Michaela Dutius
Läser och njuter. Mycket bra skrivet!
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie