Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det svårt att se människor som kommit på glid i världens välde..


Grådaskiga drömmar

Du gamle
gråhårige man
med det sneda leende
du bär
under en vildvuxen
grå mustasch

Du
med din trasiga
gamla jacka
och dina urtvättade
grå byxor
farandes fram
på din uråldriga
cykel

Fann du någonsin
dina drömmar?
Lät du dig någonsin
svepas med
av ditt hjärtas röst?

Dina ögon
tycks ha glömt
dagens ljus

Du tycks fumla omkring
i ett evigt mörker
utan att lägga märke
till stjärnornas
skimmer

Vad hände med dig?
Vad fick dig att
bli så grå?

Du gamle man
som far här förbi
försjunken
i grådaskiga
drömmar




Fri vers av Almaz
Läst 507 gånger
Publicerad 2005-05-20 16:08



Bookmark and Share


  Masoud Vatankhah
Det måste ändå vara svårt att se andras drömmar?!
Du har ett starkt och vackert bildspråk. Den här texten är som en målning....jag kan se den grå mannen framför mig...
2005-08-12

    Bodil Sandberg
Ja vad gör man med livet egentligen?Man får lov att förvalta sitt enda pund
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Almaz
Almaz