Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var är hon ? The girl is me ?


Borttappad...

Efterlyst !
Flicka sökes.
Hon är blond och blåögd. Fast inte såsom alla andra blonda och blåögda.
Hon är 169,5 cm, normalbyggd, blyg och försiktig.
Hon har lätt för att le, skratta och göra andra glada.
Hon är alltid glad. Alla säger att hon är för snäll för sitt eget bästa.
Någonstans på vägen försvann hon.
Jag har tappat bort henne.

Någon som vet vart hon finns ?
Skriv till mig och berätta ?




Fri vers av Angelina
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-05-20 19:45



Bookmark and Share


  vissla
Hon är precis där.
Och hon är kraftfull och stolt!
Ser du!?
Hon står där!!!
2005-05-20

  KristinaE
Konstigt men kanske är livet så, i min morgons tanke var det just så jag tänkte om mig själv när jag i dvala såg mitt livs alla år passera i morgonstund...
Så jag säger som du - var är hon?
Fast jag är så mycket äldre än du är känslan densamma om jag skulle beskriva mig själv!
Leta och du finner henne om du väljer den rätta vägen...
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Angelina