Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga tro på det du inte ser

Kan du se vad som finns bakom berget

när du står vid dess fötter

Kan du se alla vackra stjärnor på himlen

när solen står som högst

Kan du se kornet i den fårade jorden

när fröet nyss såtts ut

Kan du förutspå barnets olevda dagar

när det bara är ett foster

Nej

men du kan alltid våga

TRO




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2008-01-07 09:22



Bookmark and Share


    Seud P Myno
Förutom en viss politisk hint, frivillig som ofrivillig
Håller jag fullständigt med dig
2008-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Så sant, Stjärnan!
Jättefint skrivet!
Och grattis!

Dan Andersson framhöll detta: \"Det finns något bortom bergen...\"

Just detta \"bortom\"...

Att våga lyfta blicken.
Vi är så begränsade och små.
Men vågar vi inse det?
Och att det finns Någon som är större, Någon som så gärna vill ge oss just den där tron som vi behöver!
2008-02-19

    ej medlem längre
Mycket fin, lågmäld och tröstande. Den är jag glad för att den skrevs.
2008-01-09

    Cajsa
Mycket fint skrivet
2008-01-07

    Maria Malm
Man kan alltid tro och hoppas..fint skrivet
2008-01-07

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Vacker text. Däremot fattar jag inte titeln riktigt.
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP