Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskyddarkänsla


Till min dotter

Så  bekymmersfri
Med oskuld vandrar du fram
Lilla glashjärta




Bunden vers (Haiku) av Edrik
Läst 901 gånger
Publicerad 2005-05-22 11:34



Bookmark and Share


    Flogging Elly
Lilla glashjärta. Så sant som det va sagt.
Något så vackert kan gå i bitar så lätt.
2005-10-08

  Manal
Gulligt, vilken kärlek & värme.
2005-05-24

    Agnieszka
vackert. du vänder upp och ner på mina känslor. en härlig bild som du målar upp.
2005-05-23

  swimsus@gmail.com
Utan erfarenheten går man omkring med just ett glashjärta..som vi alla gör.Men det kanske går lättareatt balansera med det utan visshet om vilka skador man kan få. av kärlek. och av livet.
Så tolkade jag denna lilla rara dikt...
2005-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik