Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1998...


EN NY OCH LEVANDE VÄG

finns det nåd för en sån som jag
med alla mina nederlag?
chockad ser jag att det är sant
att till och med på rutinens brant
där ens liv blivit slentrian
finns det nytt hopp för morgondan
man måste ändå våga tro på seger
vad ska man annars tro på?
det måste få bero på tro
vad ska det annars bero på?

jag ser en ny och levande väg
jag hör en sång om nya steg

och vill man vandra vidare på vägen
så är det tro som gäller
det går en bro från tro till ro
mitt i prestationssamhället
blott av nåd genom hjärtats tro
kan det lilla frö få gro
som ska ge dig en jätteskörd
så att du vet att din bön är hörd
låt ingen laggärningsreligion
lura dig bort från den enkla tron!

LARZ GUSTAFSSON september 1998




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 378 gånger
Publicerad 2008-01-14 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP