Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite som ingenting

Att sitta stilla och bara drömma
är lite grann som att faktiskt leva

Att blunda och hoppas
är lite grann som att kämpa

Att vägra se
är lite som ingenting




Övriga genrer av Iflywithbrokenwings
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-19 20:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sant alltsammans!
2008-01-19

  kj_
den här gillar jag!
2008-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Iflywithbrokenwings