Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lys upp min himmel.

jag skulle verkligen ge allt

för att få se dina
ögon
lysa upp min himmel
en gång till.




Fri vers av Jolina
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-21 10:14



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Åhhh, vadvackert..så enkla rader med en sån innerlig känsla..Fint../B
2008-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Den oemotståndliga glansen skildras här på ett storslaget sätt.
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jolina
Jolina