Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev 1 för att jag hoppas att det kommer fler.


EN VIKTIG INSIKT I DEJ 1

Jag litar

på allt du säger

för i dig

finns ingen lögn


Men det som

gör oss till vi

är

att jag litar

på din

tystnad




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-21 14:53



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
underbart
såklart det kommer fler
*väntar*
2008-01-21

  Inkarasilas
Så här är band mellan människor som kan lägga ödet i den andras hand, jävligt vackert.
2008-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Huvudet på spiken.
2008-01-21

  Night Soul Woman
Där hemligheter bevaras?

Bra skrivet!
Väntar på del två!
*applåd*
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth