Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Om vi inte vill bli,
som dom som är
som vi.

Kan hända vi får
ändra på vår egen
melodi.




Fri vers av chicago
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 19:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det viktiga är att man inte dansar efter någon annans pipa.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

chicago