Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begagnade rosor

du kom med rosor i din famn igår
men det var inte mina rosor
om sanningen vågar dig fram
ur sin skuggvrå
så slängde hon dem efter dig

du kom med rosor i din famn igår
men det var inte mina rosor
det var rosor med sårande taggar
med begagnade tårar på bladen

om sanningen ska fram
så slängde hon dem efter idig

du skulle ge mig begagnad kärlek
du skulle ge mina rosor
som någon annan slängde
du skulle ge mig spruckna tårar
som någon annan grät för dig

men jag vill inte ha dom rosorna
låt dem vara
jag vill inte ha begagnad kärlek
rosor hon gråtit över

jag vill äkta kärlek
det vet du i ditt hjärta
jag är värd

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-24 17:45



Bookmark and Share


    Trast
Enkelt, effektivt och vackert tar denna dikt upp något förmodligen mycket vanligt. Väldigt mycket kärlek är nog begagnad. Så är det nog.
2008-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Anmärkningsvärt stark dikt!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~