Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi bär alla minnen inom oss


MINNEN

Tänk vad minnen kan göra med oss
fina minnen som gör oss glada
minnen som vi gömmer längst in i vårt hjärta
minnen vi kan ta fram och tänka när vi har det svårt
som gör oss ödmjuka som får oss att tänka på
de människor som varit en del av oss
människor vi älskat som gett oss en framtidsttro
människor som lärt oss det vi kan idag
människor vi aldrig glömmer som alltid kommer
att vara en del av oss
Så finns det det minnen som är svåra
som vi helst vill glömma
som gör oss bittra
en bitterhet som kan vara svår att komma tillrätta med
bitterhet kan kväva en människa
den bitterheten måste man kämpa med
annars blir vi olyckliga
och vår framtidstro försvinner
när bitterheten försöker kväva
är det skönt att ha en gudstro




Övriga genrer (Essä/Recension) av anits VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-25 13:27



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Visst är det så, anits... Hälsar Fredrik
2008-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Absolut.
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP