Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla har vi ett värde


TÄNK ATT

tänk att jag får vara den jag är
komma som jag är utan krav
säga det jag vill utan besk kommentar
klä mig på det sätt jag tycker om
läsa de böcker ingen annan valt ut
tänk att jag får vara den jag är
umgås med de människor jag vill
människor ingen annan valt ut
lyssna på de sånger och visor jag tycker om
tänk att få vara den jag är
gå och komma utan krav och kontroll
få vara uppe så länge jag vill på kvällen
eller lägga mig tidigt
tänk att få vara nattuggla
eller sova så länge jag vill
vakna en tidig morgon
solen skiner från en blå himmel
då är det skönt att kunna gå ut
på en tidig morgonpromenad
höra fåglarnas sång
vända ansiktet mot solen
och bara njuta
allt utan krav
då är det skönt att leva
tänk att jag äntligen får vara den jag är
får vara mig själv utan krav

anits 26 januari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det härligt och befriande!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP