Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ångest kan vi alladrabbas av


ÅNGEST

När ångesten griper tag i dig
när klumpen i bröstet bara växer
när du tror hjärtat ska stanna
sätt dig då ner
det är inte lätt
tänk på allt det vackra
på årstidernas växlingar
sök dig till dem som är dina verkliga vänner
sök stöd och tröst hos dem
till slut ser du ljuset komma åter
allt det svarta känns långt borta
då kan du åter börja leva
och gå de välkända stigarna
gud har än en gång visat dig sin kärlek
han vill att du ska fortsätta den stig du valt
stigen tillsammans med jesus.

anits 26 januari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-26 14:53



Bookmark and Share


  stråströ
Kanske lite för religös för min smak, men så sann, så sann. Bra!

Undrar bara om du har du testat med ett mallanrum efter \"sök stöd ovh tröst hos dem\"?

fint skriven
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP