Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när allt känns jobbigt finns där någon som säger ett vänligt ord


Hemkomst

Tidig förmiddag

jag nyinfltttad

allt i en enda röra

kartonger överallt

var ska jag börja

ringer på dörren

väntar inget besök

öppnar

där står brevbäraren

räcker mig ett brev

säger

välkommen hem

efter alla år

orden värmde

plötsligt

kändes allt

mycket lättare


anits 29 januari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 424 gånger
Publicerad 2008-01-29 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP