Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VACKER I DIN KAMP

du sjunger \"stand by your man\"
och sen gör du det
trots allt han gjort står du där
med din trofasthet
du har en kärlek i hjärtat
så stor och skön
en som fördriver all smärta
ett liv i bön

du är vacker i din kamp
du tigrinna, lejoninna
du är vacker i din kamp
flamma, brinn, du stolta kvinna
detta engagemang
detta patos du har
är en fackla som brinner
så härlig och klar

ska man bli självdestruktiv
som jim morrison
bränna ut sig totalt
för att chockera nån
som johnny thunders koncept
vägra vara stark
bara pumpa sig full
med booze och knark
ska man va idealist
greenpeaceaktivist
och försöka förlänga
denna skapelses frist?

eva skapades för
att bli adams stöd
när hon lockades bort
kom det andlig död
ursprungsplanen står fast
som den alltid gjort
och då kan akors dal
bli en hoppets port

LARZ GUSTAFSSON 990902




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-29 21:04



Bookmark and Share


  Magica VIP
Näe, sann styrka är att vara stark i sig själv, helt och komplett utan att ta stöd av någon, utom möjligen vid behov sina vänner som man faktiskt väljer själv! Lev livet idag - du vet inte vad som händer när du dött.
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP