Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÄVA



allting är ett provisorium
korta färder genom tid och rum
en seglats på några snabba år
tills vi slutdestinationen når
visst kan skutan segla länge än
men en dag är resan slut, min vän


tänk dig ändå att få sväva
bort ifrån alla som kräva
att man skall slita och sträva
ända sen adam och eva
är livet kämpigt att leva
drömtrådar spinns och de vävas
just i den sfär där det svävas
där inga gravar kan grävas

nu spritter det i alla tentakler
nu vill det till att det sker mirakler
en dans i svart,min bagheera
med mera och etcetera
du svarta pärla från orienten
en stjärna dansar under crescenten

LARZ GUSTAFSSON 2008






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 21:36



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
En sak till!
Vill du upprepa ordet SVÄVA
en gång till? Det kommer att
förstärka effekten, tycker jag.
2008-01-30

  Night Soul Woman
Aaaah . . . den här är bra:)
Gillas!*applåd*
2008-01-30

    näver de anima
Det svävar och texten sprätter iväg som en fjäder.
\"Låt oss äta och dricka för imorron skall vi dö\"?
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP