Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt


Inatt ska jag dö
Det flämtar en låga
Det sitter en vän
Och håller min hand
Inatt ska jag dö
Men vem, ja VEM, ska jag fråga
Vart jag ska resa, till vilket land?
Inatt ska jag dö
Men hur ska jag våga?




Fri vers av Ceca
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 17:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grymt fint!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ceca
Ceca