Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fienden

ett ynka litet kilo
blir till fiende
på vågens display
ett ynka kilo
förgör min dag
hatar att bry mig
vet bättre
ingen annan märker
bara jag
min inre kamp
går inte att stoppa
den dagliga tävlingen
mot mig själv
förgör min dag
ett ynka kilo
förgör mig




Fri vers av Lindan
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-05-27 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan