Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARM

jag glider genom folkhavet
en solig julidag
Hans kraft har fyllt mitt sinne men
jag själv är väldigt svag
affärer och kontorslandskap
passerar snabbt förbi
så mycket fint att titta på
som jag ska låta bli

jag landar på en parksoffa
och snackar med en tjej
hon sitter där och lapar sol
och pratar pop med mig
ett dopp på fjärran höjder
för att avrunda min dag
ack, ljuva Herrans fröjder
mitt i Herrens välbehag!

jag dansar genom sommaren
trots oro och problem
en blomma mitt i asfalten
en obotlig bohem
i morgon är det åter tid
för någon ny strapats
jag njuter Herrens nåd och frid
här längs mitt livs seglats

LARZ GUSTAFSSON sommaren 1999




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-02 18:45



Bookmark and Share


  aol
lyckliga du som är frälst jag har alltid undrat över hur man kan
fåen sån härlighet
2008-02-02

    Sven-Erik Sköld
Beskriver en verkligt rik människan, med en inre rikedom som inte nödvändigtvis beror av de yttre omständigheterna. Grattis till den texten, den är smittsam i sin äkta glädje!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP