Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SARGAD I SOLEN


vem har slagit dig då
lilla solskensflicka?
i vems spel fick du bli
utnyttjad som bricka?
utmärglad och märkt av
härjningar och dråpslag
vandrar du på ängen
denna sköna soldag

trots den vackra sommardagen
syns de sorgsna anletsdragen
omedveten om att du är
observerad
iakttagen
går du vidare i livet
medan allt det här blir skrivet

LARZ GUSTAFSSON 990708




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2008-02-02 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP