Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTVINDAR

svala vindar, nattvindar
innan den nya dagen gryr
svalkande vindar, nattvindar
här börjar ett helt nytt äventyr!

nattvindar
vildkattvindar
livet är själva lyckan
nattvindar svalkar den brände
vad andra än må tycka
jag kände nattvindar
dra mig bort från det unkna
Du sände nattvindar
och kom för att bärga de sjunkna

kom vindar, nattvindar
och viska tröst till mitt sinne
kom, vilda nattvindar
jag vägrar att sitta inne
jag vill dansa, flyga, springa, fly
vädra alla slutna rum
kom, nattvindar, blås
så att flera kan nås
av evangelium

här kommer hösten
och hösten behövs
vad vore vi utan den?
här kommer trösten:
det blir nya löv
snart är det sommar igen
vänliga nattvindar
smeker min kind
nu doftar det balsam igen
väldoft som sveper
mig med denna natt
är nardus från himmelen


LARZ GUSTAFSSON aug-sept 2000




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-03 18:37



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så fantastiskt vacker...underbar poesi med vackert budskap...Njuter och begrundar/B
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP