Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagslimerickar

 

så var det mannen från Timrå

sa till sin sin dyra fru som så

för miljoner

gör du plastikoperationer

men du är ju lika ful ändå

 

Så var det han vars fruga Rut

plastikoperera sig var minut

sa: "när du ändå håller på

får jag då föreslå

att du också syr igen din trut

 

så var det fästmön ifrån Limerick

sa till raringen du är en hedersprick

när han utan tvekan

på hennes bevekan

i förrgår lät förstora sin pillevick

 

Så var det han vars fruga Elinor

plastikoperera sig igår

sa: "men herre gud

du liknar frankensteins brud"

och blev därmed bara fyrti år

 

Bs-08




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 375 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-08 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som alltid Bodil, det här med limericks är din grej!
2008-03-02

  Mangetsu
Underbara och roande. Jag skrattade åt dem, du använder språket på ett så fint sätt och det blir lätt och mjukt. Kanske lite för fluffigt ibland.
Underbar humor. :)
2008-02-17

  Nina V A
haha du är bara för skön när du drar igång Bodil, vilken fantasi du uppvisar!
2008-02-08

    BetweenTheLines
Good stuff,humor=)
2008-02-08

  Carola Zettergren
Hihihihi! buskul!!!
2008-02-08

  aol
hahaha du är oslagbar så underfudigt knepigt roligt
2008-02-08

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahahaha tack för skrattet
2008-02-08

  Markattan
Haha ja, tack för skratten! Det är nog en och annan karl genom historien som har önskat sy igen frugans trut ;o))
2008-02-08

  Ronny Berk
bara för underbara limericks om skönhets vara och värde...ser viss knivskarp! såväl ironi som kirurgi...finsaker och vackerheter
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg