Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 1978


Tankar på tåget


Tänk om jag ägde ett liv
som bara var minnen

Tänk om jag plötsligt
med stormens sug
förlorade mitt hopp

Tänk om jag inte längre
hade mina sinnen

Tänk om jag drev i rymdens vindar
en själ, en tanke - utan kropp

Tänk om jag då visste
hur livet på jorden var
och längtan sög efter
känslans svar

Då först då
förstår jag först
vad det nu är
för underbart liv jag har


 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-10 16:53



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Suveränt!!!!
Djupsinne!!!
Snyggt!
2008-02-11

  _Mian_
Tänkvärd klokposi att lägga i fickan och använda en gråmulen dag då ekorrhjulet spinner som värst.
2008-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Grymt stark.
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind