Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt som händer

 

Vi njöt av sanningar och led av konsekvens
Vi var ensammast i världen
och värre blev det

Vi låg och höll försiktigt i två sönderkyssta händer

För många kyssar
För mycket hände

Inte allt, men så mycket mer än mindre


Jag vände ryggen till och somnade tryggt i en famn
till skillnad från dig som låg sömnlös



Jag hade en famn över
Förlåt




Övriga genrer av sorgsen
Läst 558 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-02-13 20:18



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Hej tjejen! Fastnade för den här.
Du har lyckats beskriva en stämning så som den kan te sig i känslokontraster.
Vissa meningar fastnade extra: \"Vi var ensammast i världen och värre blev det\", \"vi låg och höll försiktigt i sönderkyssta händer\" och \"för många kyssar, för mycket hände. Inte allt men så mycket mer än mindre.\"
Raderna ger uttryck för känslor av vemod, sorgsenhet, tomhet. Bra skrivet!
2008-02-16

    JJ VIP
Öppnings raderna är helt perfekt! Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-02-16

  Larz Gustafsson VIP
\"Vi njöt av sanningar och led av konsekvens\"

Där har du fångat mitt liv i ett nötskal!
Och inte bara det.
Också något mycket tänkvärt!
Utomordentligt!
2008-02-16

  LassO
dubbla känslor känns de som
2008-02-16

    Trast
Varför förlåt?
2008-02-13

  Markattan
Åh, du har fått till ett slut som verkligen känns att läsa. Berörande, som så ofta när du skriver.
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen