år 1938... nej 2008.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
år 1938... nej 2008..


Pinande Moderat Fascistisk Piska Viner Städat hej Vilt




I vår så kallade moderna tid viner piskan över huvet på dom som har det svårast... som försöker ta sej upp över kanten till livet...

Det är den grymma förhärskande tidsandan... alltså ett förakt för svaghet, vilket ju faktiskt inte är något annat än fascism... rätta mej om jag har fel.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-14 21:03



Bookmark and Share


    bedragare
ja.
2008-11-08

  Inkarasilas
Behöver inte rätta dig, nickar bara bistert och sveper en kaffe.Aaaaaah!
2008-02-15

    Nattviol
´förakt för svaghet´

nog har du rätt alltid i
att det är fascism!

vidrigt är det - att vi inte
kommit längre i vår
medmänsklighet än
i den mörkaste medeltiden...
2008-02-14

  aftermath
därför är det gott att du bjuder på dessa sanna rader
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna