Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, så var det DÅ...


RULLA PÅ GENOM JULI

solsken mellan skurarna
och talking heads i lurarna
jag trampar på och låter tiden gå
solo under skyarna
jag susar genom byarna
det finns så många fjärran mål att nå

så rulla, rulla cykelhjul
bort från stress och strunt och strul
framåt mot en annan dimension
snurra på
låt se
låt gå
solen skiner i det blå
sommarvind i ryggen
rulla på

vad finns bakom nästa krök?
nu gör jag ett nytt försök
livet är ett stort experiment
lugn och ro i rubbat bo
helvild mitt i detta zoo
det är en present som himlen sänt

har jag tyngsta växeln i
är jag ändå glad och fri
för nu har bekymren gjort sorti
tungsinnet har flytt sin kos
ingen moll och ingen blues
allt det dystra, dunkla är förbi

uppför, nedför går min färd
resor i min egen värld
ständigt framåt tills min kraft tar slut
sommarmånad nummer två
undrar vad den bjuder på...
lycka är att leva
lev och njut!

LARZ GUSTAFSSON 980705




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP